HET ZOMERTHEATER

DE ULTIEME LIVE EXPERIENCE

Verscholen achter de drukte van de Bossche stad, ligt een heel bijzonder stervormig eiland: de Pettelaarse Schans. Deze zomer wordt dit eiland het ‘thuis’ van een prachtig openluchttheater, met metershoge tribunes oftewel onze ‘Skydeck Tables’ en een sfeervol Sunset Terrace, dat we speciaal voor deze once in a lifetime ervaring gaan bouwen. Hollands’ grootste artiesten klimmen hier op het podium voor een exclusief optreden intiemer en dichterbij dan ooit. Met iedere weekenddag een andere artiest. Geniet van bijzonder eten, heerlijke wijnen en bieren, tijdens exclusieve optredens van onder meer Davina Michelle, Danny Vera, Maan en Tino Martin. Met een beperkt aantal plaatsen (750 maximaal) creëren we deze zomer een sfeer persoonlijker maar ook feestelijker dan ooit.

Samen vieren we het leven. Proost jij mee?

Het Zomertheater is onderdeel van De Bossche Zomer

PROGRAMMA

ABBA FEVER

VRIJDAG 7 AUGUSTUS
Deuren open vanaf 18:00
MEER INFO

DANNY VERA

ZATERDAG 8 AUGUSTUS
Deuren open vanaf 18:00
SOLD OUT

ROWWEN HÈZE

VRIJDAG 14 AUGUSTUS
Deuren open vanaf 18:00
SOLD OUT

TINO MARTIN

ZATERDAG 15 & ZONDAG 16 AUGUSTUS
Deuren open vanaf 18:00
SOLD OUT! 15 aug SOLD OUT! 16 aug

MAAN

DONDERDAG 20 AUGUSTUS
Deuren open vanaf 18:00
MEER INFO

NIELSON

VRIJDAG 21 AUGUSTUS
Deuren open vanaf 18:00
MEER INFO

DAVINA MICHELLE

ZATERDAG 22 AUGUSTUS
Deuren open vanaf 18:00
SOLD OUT

MARTIJN FISCHER

ZONDAG 23 AUGUSTUS
Deuren open vanaf 18:00
MEER INFO

ROLF SANCHEZ

VRIJDAG 28 AUGUSTUS
Deuren open vanaf 18:00
SOLD OUT

JANDINO

ZATERDAG 29 AUGUSTUS
Deuren open vanaf 18:00
MEER INFO

OG3NE

ZONDAG 30 AUGUSTUS
Deuren open vanaf 18:00
SOLD OUT

TICKETS

VANAF €29,-

Food

Een overheerlijke luxe borrelplank uitgerust met verschillende kazen, charcuterie, brood, gedroogd fruit, olijven, notenmix.
Tijdens show bestel je heerlijke gerechten waaronder curry’s en salades volledig coronaproof met behulp van de Butlaroo app. Zorg dat je deze app download. Dat doe je hier.

Dranken

Tijdens show zijn er overheerlijke wijnen en bieren te bestellen. Liever een frisje? Geen probleem! Je bestelt jouw drankjes coronaproof met behulp van de Butlaroo App. Zorg dat je deze app download. Dat doe je hier.

Overdekte terras- of tribuneplaats

Op ons sfeervolle Sunset Terrace (plek voor 450 personen) staan een tafel en zitplaatsen klaar voor jou en jouw gezelschap. Of ga je voor onze Skydeck Tables op de tribunes (plek voor 300 personen)? Waar je ook zit: je zit altijd up en close met jouw favo artiest.

Twee- of vierpersoons

Je koopt een ticket voor een twee- of vierpersoons tafel. Er zijn iedere show maar 750 plekken beschikbaar. Tijdens het kopen van jouw entreeticket kun je kiezen waar jij en jouw gezelschap zitten. Ben er dus snel bij zodat jullie de beste plekken hebben!

INFO

Er zijn tweepersoons tafeltjes te koop en er zijn vierpersoons tafeltjes te koop. Je kunt tijdens het bestellen van jullie tickets zelf kiezen waar jij en jouw gezelschap uiteindelijk zitten. Dit kan een op ons Sunset Terrace of aan een van onze Skydeck Tables. Alle plaatsen zijn overdekt. De prijzen zijn afhankelijk van plaatsen.

Dit is zeker mogelijk! Er zijn tafels voor 2 en tafels voor 4 personen. Deze kun je selecteren via de plattegrond in de ticketshop. Je kunt dus zelf jouw tafels kiezen en zorgen dat je gezellig bij elkaar zit. Let er wel op dat we helaas per volledige tafeltje moeten verkopen, dus voor drie personen zou je een vier-persoons tafel moeten afrekenen.

Bij avondshows is het terrein vanaf 18:00 uur geopend. Je kunt dan tussen 18:00 en 19:00 arriveren. Op deze manier komt niet iedereen tegelijkertijd binnen en kunnen we de coronamaatregelen hanteren.

Zeker weten, of je nu op ons Sunset Terrace zit of op één van de tribuneplaatsen: je zit altijd droog.

De lekkerste dranken waaronder bijzondere wijnen en bieren bestel je gewoon tijdens show met behulp van de Butlaroo. Je hoeft geen app te downloaden. Op de tafel zit een QR-code, scan deze met de camera van je telefoon, bestel je eten en drinken, betaal, en je bestelling wordt gebracht!

Je kan ook naar www.butlaroo.app gaan om de QR code te scannen.

*Er zijn zowel alcoholische dranken als non-alcoholische dranken.

Je geniet tijdens een show van een lekker gerecht zoals een curry of uitgebreide salade. Deze kan je online bestellen! Je hoeft geen app te downloaden. Op de tafel zit een QR-code, scan deze met de camera van je telefoon, bestel je eten en drinken, betaal, en je bestelling wordt gebracht!

Je kan ook naar www.butlaroo.app gaan om de QR code te scannen.

Trek in een borrelplank? Deze kan je ook bestellen in de voorverkoop, bij het bestellen van je ticket! Als je dit vergeten bent: geen probleem, je kan op locatie ook nog zo’n heerlijke plank bestellen.

Je betaalt eten en drinken tijdens show met behulp van de Butlaroo app. Op deze manier hanteren we de corona maatregelen. Zorg dat je deze app hebt gedownload voordat je naar een show komt. Downloaden doe je hier.

Alle shows zijn rolstoeltoegankelijk (ook voor personen die slecht ter been zijn). Selecteer in de ticketshop voor een twee-persoons tafeltje (1e of 2e rang). Selecteer in de tweede stap een ticket op het terras (tafelnummers 400, 500, 600 & 700).

Hoi! Het Zomertheater hanteert geen minimum leeftijd. Het is echter wel zo dat je onder de 18 met begeleiding van een volwassene dient te komen.

Het Zomertheater houdt zich aan de maatregelen van de overheid. Zo kun je veilig genieten van een fantastische avond.

Pettelaarse Schans 1, 5216 CG, ’s-Hertogenbosch.

De Pettelaarse Schans is een stervormig veiland ten zuiden van de stad ’s-Hertogenbosch. Het eiland grenst aan het vasteland.

Vanaf Den Bosch centraal station rijden er diverse bussen naar de Pettelaarse Schans. Houd hiervoor bushalte ‘Chopinstraat/Provinciehuis’ aan. Dit is vijf minuten rijden vanaf Den Bosch centraal station. Vanaf deze bushalte loop je in vijf minuten naar de Pettelaarse Schans.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van het Provinciehuis (sluit om middernacht). Ook kan er geparkeerd worden op het Transferium Pettelaarpark.

Voor ticketvragen en/of ticketproblemen mag er contact worden opgenomen met onze ticketpartner Eventix: https://eventix.nl/faq

Accreditatie-aanvragen en persinfo kan terecht bij pers@hetzomertheater.nl

Omdat de e-tickets per tafeltje gaan, en niet per persoon, is het niet mogelijk om los van elkaar naar binnen te komen. Je dient dus echt per tafeltje je te melden bij de entree.

Neem contact met ons op via info@hetzomertheater.nl. We proberen binnen 3 werkdagen te reageren op jouw e-mail.